Medial Vägledning, annan coaching & inspiration

Medial Vägledning

Ett möte med mig på plats i Falköping eller per telefon, då vi under en timma pratar. Jag lotsar dig i de eller den frågeställning du önskar. Ger dig coachning, medial vägledning genom ett medmänskligt samtal. Jag använder mig av mina mediala förmåga, olika kortlekar och min pendel.

1 timma 750 kr
1/2 timma 400 kr

Medial Vägledning med stenar o kort

Ett möte med mig på plats i Falköping eller per telefon, då vi under en timma pratar. Jag använder mina stenar och lotsar dig i de frågeställningar du önskar eller det du behöver få till dig just nu.

1 timma 750 kr
1/2 timma 400 kr

Medmänskligt samtal

Ett möte med mig på plats i Falköping eller per telefon, då vi under den tid du bokat pratar om det du vill ha hjälp med. Du bestämmer vad du vill ta upp och fokusera på, och jag lotsar dig i de eller dem ämnen du önskar dela med dig av. Ger dig verktyg, coachning, stöd och vägledning genom ett utvecklande medmänskligt samtal.

1 timma 750 kr
1/2 timma 400 kr

Handavtryck med tydning

Jag tar handavtryck på dina händer och fotar av dem. Så återkommer du på en bestämd tid för genomgång av det som jag fått fram. Det samtalet tar omkring 30 minuter och så får du dina bilder. 850 kr

Ställ en fråga

Ställ en valfri fråga och få ett skriftligt utförligt svar. Jag använder min mediala förmåga, mina kort och min pendel.

100 kr