Vår butik

Vecka 20

Måndag: 11-17
Tisdag: 11-17
Onsdag: 11-17
Torsdag: Kristihimmelsfärds dag Stängt
Fredag: 11-17 Stadsfest Falköping
Lördag: 10-13 Stadsfest Falköping

Ordinarie öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag: 11-17
Torsdag: 11-19
Andligt Andrum: 17-19
Fredag: 11-17
Lördag: 10-13

Varmt Välkommen till mig på Järnvägsgatan 14 i Falköping!

Välkommen till Lyckoboden, där vår butik är en harmonisk oas för både kropp och själ. Beläget på Timmle, är vår mysiga och kärleksfulla butik en plats där du kan utforska en mångfald av produkter som sträcker sig från det jordiska till det andliga.

Steg in i vår butik och låt dig omfamnas av atmosfären av lugn och harmoni. Här kan du utforska vårt rika sortiment av stenar och kristaller, var och en noggrant utvald för dess unika energi och egenskaper. Våra stenar kan vara mer än bara vackra smycken; de kan vara kraftfulla verktyg för meditation, healing och andlig tillväxt.

För de som söker vägledning och insikt erbjuder vi ett brett urval av tarotkort och pendlar. Våra erfarna medarbetare finns här för att hjälpa dig välja det verktyg som bäst passar dina behov och önskemål.

Men vår butik är mer än bara stenar och tarotkort. Utforska vårt återbrukssortiment med unika fynd från gångna tider, inklusive änglar, ljusstakar och dekorativa föremål som andas historia och karaktär. Varje föremål har en historia att berätta och kan bli en värdefull del av ditt hem eller altar.

Vi är också stolta över att erbjuda Zinzinos miljövänliga och hälsosamma produkter. Upptäck deras sortiment av vetenskapligt framtagna kosttillskott och hälsoprodukter som kan hjälpa dig att uppnå din optimala hälsa och välmående.

Välkommen till Lyckoboden, där vår butik och café är mer än bara en plats att handla – det är en destination för själen att hitta sin frid och inspiration.